Sunday, April 01, 2007

Kombinace

Prsty Vaší jedné ruky, stimulujte klitoris tak, jak to máte nejraději. Prsty druhé ruky nasměrujte na poševní vchod a podle potřeby zaveďte dva nebo tři do vagíny. V podstatě se dá tato kombinace doporučit pro stimulaci ve dvojici, kdy vy se věnujete masáži klitorisu a váš partner prsty vstupuje do vagíny. Různými kombinacemi můžete dosáhnou závratných orgasmů.


Svírání stehen

Svíráním stehen můžou některé ženy jednoduše dosáhnout orgasmu. Sevřením a povolením svalů dochází k nepřímému dráždění klitorisu. Když si přeložíte nohu přes nohu a budete tlačit stehna k sobě způsobíte prokrvení pohlavních orgánů a různým mačkáním a intenzitou svírání můžete dojít k vyvrcholení. Tato technika je vhodná pro případ, že na vás přijde vzrušení ve společnosti, nebo na veřejnosti. Stačí si sednout ke stolu, přehodit nohu přes nohu zmáčknout stehna k sobě a můžete se oddávat slastným pocitům, aniž by to kdo z okolních lidí tušil. Chce to trochu praxe, ale výsledek stojí zato. Když budete onanovat doma, zvykněte si svírat při orgasmu stehna k sobě a po několika pokusech to pro vás bude naprosto přirozené.


Tenisák

Lehněte si na břicho a umístěte míček mezi své nohy tak, aby stimuloval váš poštěváček. Vaše nohy spolu překřižte u kotníků. Pak začněte mačkat vaše vnitřní stehna k sobě a zpracovávejte míček šoustajícími pohyby, aby se správně třel o váš klitoris. Toto je velmi rychlý způsob jak se udělat. Můžete tak dosáhnout orgasmu i jinou cestou než je běžné a obvyklé.

Labels: